عمر المنجورانی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حج
(اصلاح فاصلهٔ مجازی، اصلاح املا، حذف پیوند تاریخ‌ها)
 
 
(۴ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
==عمر المنجورانی==
==زندگی نامه==
==زندگی نامه==
 
طبق اسناد موجود نخستین شخص از علویان که به شبه‌قاره مهاجرت کرد و مقصد خود را منجوران در اطراف بلخ برگزید، سیدعمر المنجورانی بن محمد بن عبدالله بن محمد بن عمر الاطرف بن [[امام علی]] است که پس از سکونت او در منجوران، فرزندانش به او ملحق شدند و سپس از آنجا به سند و هند رفتند.
 
شاید نخستین شخص از این خاندان که به شبه‌قاره مهاجرت کرد و مقصد خود را منجوران در اطراف بلخ برگزید، سیدعمر المنجورانی بن محمد بن عبدالله بن محمد بن عمر الاطرف بن امام علی7 است که پس از سکونت او در منجوران، فرزندانش به او ملحق شدند و سپس از آنجا به سند و هند رفتند.
 
 
=== فرزندان ===
=== فرزندان ===
او صاحب شش فرزند به اسامی: احمد، محمد، احمد اصغر، علیه، عالیه، و محمداصغر بود.<ref> (المجدی فی انساب الطالبیین ، 1409ق، ص263).</ref>
او صاحب شش فرزند به اسامی: احمد، محمد، احمد اصغر، علیه، عالیه، و محمداصغر بود.<ref> (المجدی فی انساب الطالبیین ، 1409ق، ص263).</ref>
==پانویس==
==پانویس==
{{پانویس}}
{{پانویس}}
خط ۱۴: خط ۹:
{{منابع}}
{{منابع}}


عمری علوی، علی بن محمد، 1409ق، المجدی فی انساب الطالبیین، تحقیق احمد مهدوی دامغانی، قم، کتابخانه آیت‌الله مرعشی، چاپ اوّل.
* '''المجدی فی انساب الطالبیین'''، عمری علوی ، علی بن محمد، 1409ق  ، تحقیق احمد مهدوی دامغانی، قم، کتابخانه آیت‌الله مرعشی، چاپ اوّل.
{{پایان}}
{{پایان}}

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۰ مارس ۲۰۲۰، ساعت ۱۱:۲۶

زندگی نامه[ویرایش | ویرایش مبدأ]

طبق اسناد موجود نخستین شخص از علویان که به شبه‌قاره مهاجرت کرد و مقصد خود را منجوران در اطراف بلخ برگزید، سیدعمر المنجورانی بن محمد بن عبدالله بن محمد بن عمر الاطرف بن امام علی است که پس از سکونت او در منجوران، فرزندانش به او ملحق شدند و سپس از آنجا به سند و هند رفتند.

فرزندان[ویرایش | ویرایش مبدأ]

او صاحب شش فرزند به اسامی: احمد، محمد، احمد اصغر، علیه، عالیه، و محمداصغر بود.[۱]

پانویس[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  1. (المجدی فی انساب الطالبیین ، 1409ق، ص263).

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  • المجدی فی انساب الطالبیین، عمری علوی ، علی بن محمد، 1409ق ، تحقیق احمد مهدوی دامغانی، قم، کتابخانه آیت‌الله مرعشی، چاپ اوّل.