در حال ویرایش احمد بن علی کازرونی

هشدار: شما وارد نشده‌اید. نشانی آی‌پی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر وارد شوید یا یک حساب کاربری بسازید، ویرایش‌هایتان به نام کاربری‌تان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.

این ویرایش را می‌توان خنثی کرد. لطفاً تفاوت زیر را بررسی کنید تا تأیید کنید که این چیزی است که می‌خواهید انجام دهید، سپس تغییرات زیر را ذخیره کنید تا خنثی‌سازی ویرایش را به پایان ببرید.

نسخهٔ فعلی متن شما
خط ۳۰: خط ۳۰:
'''احمد بن علی کازرونی'''  از خاندان [[ایرانی|ایران]] کازرونی و از موذنان [[مسجدالحرام]] در سده هشتم هجری بود.
'''احمد بن علی کازرونی'''  از خاندان [[ایرانی|ایران]] کازرونی و از موذنان [[مسجدالحرام]] در سده هشتم هجری بود.


نام کاملش احمد بن علی بن محمد بن عبدالسلام بن ابی المعالی الکازرونی بود، ملقب به نجم‌الدین ابوالمعالی. او یکی از [[خاندان کازرونی]] در [[مکه]] بود که در سده‌های هفتم و هشتم هجری از موذنان [[مسجدالحرام بودند]]. او در [[ما‌ٔذنه]] (گلدسته) «باب العمرة» اذان می‌گفت و پیش از مرگ جایش را به پسر عمویش عبدالسلام داد و دخترش را نیز به عقد او در آورد. او در سال ۷۵۳ قمری درگذشت.<ref>العقد الثمین، ج۳، ص ۱۰۸</ref> پسر برادر احمد بن علی، به نام بهاءالدین عبدالله نیز رئیس موذنان مسجدالحرام بود.<ref>العقد الثمین، ج۳، ص ۱۰۸</ref>
نام کاملش احمد بن علی بن محمد بن عبدالسلام بن ابی المعالی الکازرونی بود، ملقب به نجم‌الدین ابوالمعالی. او یکی از [[خاندان کازرونی]] در مکه بود که در سده‌های هفتم و هشتم هجری از موذنان [[مسجدالحرام بودند]]. او در [[ما‌ٔذنه]] (گلدسته) «باب العمرة» اذان می‌گفت و پیش از مرگ جایش را به پسر عمویش عبدالسلام داد و دخترش را نیز به عقد او در آورد. او در سال ۷۵۳ قمری درگذشت.<ref>العقد الثمین، ج۳، ص ۱۰۸</ref> پسر برادر احمد بن علی، به نام بهاءالدین عبدالله نیز رئیس موذنان مسجدالحرام بود.<ref>العقد الثمین، ج۳، ص ۱۰۸</ref>


==پانویس==
==پانویس==
لطفاً توجه داشته‌باشید که همهٔ مشارکت‌ها در ویکی حج منتشرشده تحت Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike در نظر گرفته‌می‌شوند (برای جزئیات بیش‌تر ویکی حج:حق تکثیر را ببینید). اگر نمی‌خواهید نوشته‌هایتان بی‌رحمانه ویرایش و توزیع شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد می‌کنید که خودتان این را نوشته‌اید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشته‌اید (برای جزئیات بیش‌تر ویکی حج:حق تکثیر را ببینید). کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو راهنمای ویرایش‌کردن (در پنجرهٔ تازه باز می‌شود)