در حال ویرایش صدرا بادکوبه‌ای

هشدار: شما وارد نشده‌اید. نشانی آی‌پی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر وارد شوید یا یک حساب کاربری بسازید، ویرایش‌هایتان به نام کاربری‌تان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.

این ویرایش را می‌توان خنثی کرد. لطفاً تفاوت زیر را بررسی کنید تا تأیید کنید که این چیزی است که می‌خواهید انجام دهید، سپس تغییرات زیر را ذخیره کنید تا خنثی‌سازی ویرایش را به پایان ببرید.

نسخهٔ فعلی متن شما
خط ۷۶: خط ۷۶:
==از نگاه دیگران==
==از نگاه دیگران==
محمدابراهیم جناتی، یکی از شاگردان صدرا ویژگی‌های او را زهد، تقوا، ساده‌زیستی، صداقت و تواضع نام برده، او را در همه علوم حوزوی چیره‌دست می‌داند.  
محمدابراهیم جناتی، یکی از شاگردان صدرا ویژگی‌های او را زهد، تقوا، ساده‌زیستی، صداقت و تواضع نام برده، او را در همه علوم حوزوی چیره‌دست می‌داند.  
جناتی، نقش صدار را در تألیف کتاب فلسفتنای [[سید محمدباقر صدر]] پر رنگ دانسته است.<ref>مصاحبه با جناتی.</ref>{{یادداشت|بعد از ممنوع شدن تدریس فلسفه در حوزه نجف و تهدید شدن صدرا بادکوبه‌ای، تدریس فلسفه او تعطیل شد؛ اما سید محمدباقر صدر به صورت خصوصی در منزل صدرا، تحصیل فلسفه را ادامه داد. جناتی، کتاب فلسفتنا نوشته صدر را از برکات همین جلسه می‌داند.}}
جناتی، نقش صدار را در تألیف کتاب فلسفتنای [[سید محمدباقر صدر]] پر رنگ دانسته است.<ref>مصاحبه با جناتی.</ref><ref>بعد از ممنوع شدن تدریس فلسفه در حوزه نجف و تهدید شدن صدرا بادکوبه‌ای، تدریس فلسفه او تعطیل شد؛ اما سید محمدباقر صدر به صورت خصوصی در منزل صدرا، تحصیل فلسفه را ادامه داد. جناتی، کتاب فلسفتنا نوشته صدر را از برکات همین جلسه می‌داند.</ref>


==پانوشت==
==پانوشت==
لطفاً توجه داشته‌باشید که همهٔ مشارکت‌ها در ویکی حج منتشرشده تحت Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike در نظر گرفته‌می‌شوند (برای جزئیات بیش‌تر ویکی حج:حق تکثیر را ببینید). اگر نمی‌خواهید نوشته‌هایتان بی‌رحمانه ویرایش و توزیع شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد می‌کنید که خودتان این را نوشته‌اید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشته‌اید (برای جزئیات بیش‌تر ویکی حج:حق تکثیر را ببینید). کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو راهنمای ویرایش‌کردن (در پنجرهٔ تازه باز می‌شود)