در حال ویرایش پیاده‌روی اربعین

هشدار: شما وارد نشده‌اید. نشانی آی‌پی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر وارد شوید یا یک حساب کاربری بسازید، ویرایش‌هایتان به نام کاربری‌تان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.

این ویرایش را می‌توان خنثی کرد. لطفاً تفاوت زیر را بررسی کنید تا تأیید کنید که این چیزی است که می‌خواهید انجام دهید، سپس تغییرات زیر را ذخیره کنید تا خنثی‌سازی ویرایش را به پایان ببرید.

نسخهٔ فعلی متن شما
خط ۷۵: خط ۷۵:
مراسم عزاداری اربعین از پانزدهم صفر آغاز و عزاداران بیست صفر خود را به کربلا می‌رسانند. این عزاداری مردم عراق با آیین‌هایی مانند هوسه‌خوانی انجام می‌شود.
مراسم عزاداری اربعین از پانزدهم صفر آغاز و عزاداران بیست صفر خود را به کربلا می‌رسانند. این عزاداری مردم عراق با آیین‌هایی مانند هوسه‌خوانی انجام می‌شود.
===هوسه‌خوانی===
===هوسه‌خوانی===
از آداب و رسوم عراقی‌ها در مسیر رفتن به کربلا، هُوسه‌خوانی است. هوسه به قصاید ویژه قبایل جنوب عراق گفته می‌شود که بیان‌کننده قهرمانی و شجاعت است.<ref>[https://farhangziarat.hzrc.ac.ir/article_101817_45fc4f88fec50e1b677b9c461258dd10.pdf «پیاده‌روی اربعین حسینی در سیره و سخن بزرگان»]، ص۱۴۶.</ref> از این گونه اشعار در جنگ‌ها، مرثیه‌سرایی‌ها و برانگیختن عزم مردان جهت انجام کارهای سخت و بزرگ استفاده می‌شود. همراهان نیز یک بیت از آن قصیده را تکرار کرده و به صورت دایره‌وار حرکت می‌کنند.<ref>[https://farhangziarat.hzrc.ac.ir/article_101817_45fc4f88fec50e1b677b9c461258dd10.pdf «پیاده‌روی اربعین حسینی در سیره و سخن بزرگان»]، ص۱۴۶.</ref>
از آداب و رسوم عراقی‌ها در مسیر رفتن به کربلا، هوسه‌خوانی است. هوسه به قصاید ویژه قبایل جنوب عراق گفته می‌شود که بیان‌کننده قهرمانی و شجاعت است.<ref>[https://farhangziarat.hzrc.ac.ir/article_101817_45fc4f88fec50e1b677b9c461258dd10.pdf «پیاده‌روی اربعین حسینی در سیره و سخن بزرگان»]، ص۱۴۶.</ref> از این گونه اشعار در جنگ‌ها، مرثیه‌سرایی‌ها و برانگیختن عزم مردان جهت انجام کارهای سخت و بزرگ استفاده می‌شود. همراهان نیز یک بیت از آن قصیده را تکرار کرده و به صورت دایره‌وار حرکت می‌کنند.<ref>[https://farhangziarat.hzrc.ac.ir/article_101817_45fc4f88fec50e1b677b9c461258dd10.pdf «پیاده‌روی اربعین حسینی در سیره و سخن بزرگان»]، ص۱۴۶.</ref>


===ورود به کربلا===
===ورود به کربلا===
لطفاً توجه داشته‌باشید که همهٔ مشارکت‌ها در ویکی حج منتشرشده تحت Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike در نظر گرفته‌می‌شوند (برای جزئیات بیش‌تر ویکی حج:حق تکثیر را ببینید). اگر نمی‌خواهید نوشته‌هایتان بی‌رحمانه ویرایش و توزیع شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد می‌کنید که خودتان این را نوشته‌اید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشته‌اید (برای جزئیات بیش‌تر ویکی حج:حق تکثیر را ببینید). کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو راهنمای ویرایش‌کردن (در پنجرهٔ تازه باز می‌شود)

این صفحه عضوی از یک ردهٔ پنهان است: