در حال ویرایش محمد بن ابراهیم مجاب(ع)

هشدار: شما وارد نشده‌اید. نشانی آی‌پی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر وارد شوید یا یک حساب کاربری بسازید، ویرایش‌هایتان به نام کاربری‌تان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.

این ویرایش را می‌توان خنثی کرد. لطفاً تفاوت زیر را بررسی کنید تا تأیید کنید که این چیزی است که می‌خواهید انجام دهید، سپس تغییرات زیر را ذخیره کنید تا خنثی‌سازی ویرایش را به پایان ببرید.

نسخهٔ فعلی متن شما
خط ۲۱: خط ۲۱:
}}
}}


'''محمد بن ابراهیم مجاب(ع)''' ملقب به «حایری» مکنی به «ابوالحسن» و معروف به «قشیر» یا «عشیر» فرزند [[ابراهیم مجاب(ع)]] و نتیجه ( محمد بن ابراهیم مجاب بن محمد بن موسی الکاظم )  [[امام موسی کاظم(ع)]] است. از این‌جهت او ملقب به حایری شد که در حائر ([[کربلا]]) زاده شد. علمای انساب و مورخان، در محل دفن سیدمحمد اختلاف دارند، قول [[ابوطالب مروزی]] این است که ایشان پس از درخواست اهالی کرمان از او، به این شهر مهاجرت و در همین‌جا وفات کرد.
'''محمد بن ابراهیم مجاب(ع)''' ملقب به «حایری» مکنی به «ابوالحسن» و معروف به «قشیر» یا «عشیر» فرزند [[ابراهیم مجاب(ع)]] و نوه [[امام موسی کاظم(ع)]] است. از این‌جهت او ملقب به حایری شد که در حائر ([[کربلا]]) زاده شد. علمای انساب و مورخان، در محل دفن سیدمحمد اختلاف دارند، قول [[ابوطالب مروزی]] این است که ایشان پس از درخواست اهالی کرمان از او، به این شهر مهاجرت و در همین‌جا وفات کرد.


عبیدلی نسابه تعداد فرزندان معقب محمد بن ابراهیم مجاب را پنج تن می‌داند که عبارتند از: ابوعلی حسن، حسین شیتی، احمد مجدور، ابراهیم و جعفر.
عبیدلی نسابه تعداد فرزندان معقب محمد بن ابراهیم مجاب را پنج تن می‌داند که عبارتند از: ابوعلی حسن، حسین شیتی، احمد مجدور، ابراهیم و جعفر.
لطفاً توجه داشته‌باشید که همهٔ مشارکت‌ها در ویکی حج منتشرشده تحت Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike در نظر گرفته‌می‌شوند (برای جزئیات بیش‌تر ویکی حج:حق تکثیر را ببینید). اگر نمی‌خواهید نوشته‌هایتان بی‌رحمانه ویرایش و توزیع شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد می‌کنید که خودتان این را نوشته‌اید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشته‌اید (برای جزئیات بیش‌تر ویکی حج:حق تکثیر را ببینید). کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو راهنمای ویرایش‌کردن (در پنجرهٔ تازه باز می‌شود)