مسجد ابوبکر: تفاوت میان نسخه‌ها

Kamran (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۸ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''مسجد ابوبکر'''، به سه مکان که [[ابوبکر بن ابی‌قحافه|ابوبکر]] در آن‌ها نماز اقامه کرده‌است، اطلاق می‌شود. این مکان‌ها شامل، مسجدی در محل [[غار ثور]] در [[مکه]]، مسجدی در نزدیکی [[مسجد النبی|مسجدالنبی]] و مسجدی از [[مساجد خندق|مساجد سبعه]] در منطقه [[غزوه احزاب|خندق]] می‌باشد.
'''مسجد ابوبکر'''، نام سه مسجد در شهرهای [[مکه]] و [[مدینه]] است. در مدینه دو مسجد به نام مسجد ابوبکر وجود دارد یکی در [[مناخه]] و دیگری در [[خندق]]. در مکه نیز مسجدی در جنوب [[مسجد الحرام|مسجدالحرام]] به همین نام موجود است.


= مسجد ابوبکر در مدینه=
== مسجد ابوبکر مدینه ==


=== مسجد ابوبکر در مناخه ===
{{اصلی|مسجد ابوبکر(مدینه)}}
{{اصلی|مسجد ابوبکر(مدینه)}}
این مسجد در منطقه مناخه و در فاصله 335 متری جنوب غربی [[مسجد النبی|مسجدالنبی]] قرار دارد. بنای فعلی مسجد از زمان سلطان محمود عثمانی است که در سال 1254قمری ساخته شد و در سال 1411قمری در دوره ملک فهد مرمت شد.<ref>آثار اسلامی مکه و مدینه، ص 292</ref>
این مسجد در منطقه [[مناخه]] و در فاصله 335 متری جنوب غربی [[مسجد النبی|مسجدالنبی]] قرار دارد.  
 
=== مسجد ابوبکر در منطقه خندق ===
{{اصلی|مسجد ابوبکر(خندق)}}
در شمال غربی [[مدینه]] در دامنه غربی کوه [[کوه سلع|سلع]]، تعدادی مسجد وجود دارد که آن ها را [[مساجد خندق|مساجد فتح]] یا مساجد خندق می‌نامند. يکى‌ از آن مساجد، مسجد ابوبکر است.  


==مسجد ابوبکر در مکه==
==مسجد ابوبکر در مکه==
{{اصلی|مسجد ابوبکر(مکه)}}
{{اصلی|مسجد ابوبکر(مکه)}}


یکی از مساجد قدیمی در [[مکه]]، مسجد ابوبکر است. این مکان به‌واسطه آغاز حرکت و هجرت پیامبر از غار ثور با همراهی ابوبکر به این نام شهرت یافته است.  
یکی از مساجد قدیمی در [[مکه]]، مسجد ابوبکر است که در دویست متری جنوب [[مسجد الحرام|مسجدالحرام]] قرار دارد. این مکان به‌واسطه آغاز حرکت و [[هجرت]] پیامبر از [[غار ثور]] با همراهی [[ابوبکر بن ابی‌قحافه|ابوبکر]] به این نام شهرت یافته است.
 
==مسجد ابوبکر در منطقه خندق==
{{اصلی|مسجد ابوبکر(خندق)}}
در شمال غربی [[مدینه]] در دامنه غربی کوه سلع، تعدادی مسجد وجود دارد که آن ها را مساجد فتح یا مساجد خندق می‌نامند. يکى‌ از آن مساجد، مسجد ابوبکر است.


==پانویس==
==پانویس==
{{پانویس}}
{{پانویس}}
[[رده:مسجدهای مدینه]]
[[رده:مسجدهای مکه]]